Geplaatst op

Nieuwe wijnen!

Met trots presenteren we een nieuwe selectie wijnen uit de betoverende regio Chianti in Toscane, afkomstig van het prestigieuze Wijnhuis Colle Adimari. Deze nieuwe toevoegingen beloven de essentie van het Toscaanse landschap en de rijke wijntraditie van Italië in elke fles te vangen.

Wijnhuis Colle Adimari, gelegen in het hart van Chianti, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Hun wijngaarden profiteren van het ideale klimaat en de vruchtbare grond van Toscane, wat resulteert in druiven van uitzonderlijke kwaliteit. Dit familiebedrijf combineert traditionele wijnbouwtechnieken met moderne innovaties om wijnen te produceren die zowel authentiek als verfijnd zijn.

Breng een stukje Toscane naar uw tafel met de nieuwe wijnen van Colle Adimari en beleef een onvergetelijke wijnervaring. Proost!

U vindt de wijnen hier.