Fruitsappen

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht in Breukelen. In 1995 startte Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap.

Als de oogst is binnengehaald, wordt al het fruit zorgvuldig geïnspecteerd en daarna verwerkt. Alleen het gezonde fruit wordt gewassen, fijngemalen en onderworpen aan zeer strenge kwaliteitsnormen zorgvuldig geperst. Zo komt het natuurlijke sap vrij. Daarna ondergaat het sap een korte warmtebehandeling waardoor het in een vacuumverpakte gesloten Saptap prima houdbaar blijft, maar ook de gezonde vitamines en mineralen behouden blijven. In dit hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. Alleen het pure sap komt in de Saptap.

De Saptap van 5 liter bevat 100% puur sap, geen concentraat. Het sap bevat geen additieven, kleurstoffen of toegevoegde suikers. Voor één liter troebel appelsap wordt 1,8 kg appelen gebruikt. Eén glas appelsap staat gelijk aan twee appels!

In het verse sap zitten net zoveel vitaminen, mineralen en voedingsstoffen als in gewone appelen. In sapvorm neemt ons lichaam die voedingsstoffen beter op. Voor mensen met maag- en darmklachten is het een ideaal drankje. Ook diabetes patiënten kunnen zelfs een glaasje meedrinken omdat de Saptap enkel de vruchtensuikers van de vruchten bevat. Bovendien bevatten appelen antioxidanten die de celveroudering tegengaan.

De saptap is ongeopend tenminste 12 maand houdbaar, geopend 60 dagen!